Promo VdV 16 Mai Silver Church

Neffex - Trapped in a Nightmare
17 Views
Neffex - Trapped in a Nightmare
Published
Vița de Vie încheie turneul SPUNK printr-un show de excepție acustic și electric, pe 16 mai, în Silver Church

2013. Vița de Vie. Spunk Tour. 3 luni. 17 orașe: Timișoara. Arad. Galați. Buzău. Craiova. Târgoviște. Sibiu. Brașov. Câmpina. Cluj. Alba Iulia. Botoșani. Iași. Bacău. Ploiești. Târgu-Mureș. Oradea. 5.000 de km. Peste 8.000 de fani.
Turneul Spunk e la sfârșit. Drept pentru care ne-am decis să sărbătorim. Așa că dăm mare petrecere mare. THE SPUNK SHOW. ELECTRIC-ACUSTIC-ELECTRIC.

Vița de Vie | THE SPUNK SHOW | 16 mai | Silver Church București

THE SPUNK SHOW
Joi, 16 mai. Ora 21.00
Silver Church. București
VIȚA DE VIE

Biletele se pot cumpăra de pe www.iabilet.ro
Preț bilet: 30 lei

Vița de Vie | THE SPUNK SHOW | 16 mai | Silver Church București

"Ne-am bucurat să revedem vechi prieteni și ne-am făcut multi prieteni noi. Peste tot pe unde am ajuns, am fost primiți extraordinar, iar amintirile strânse în urma acestui turneu vor ramane pe veci în visteria noastră. Dar nu am fi reușit fără devotamentul echipei noastre tehnice. Ei sunt cei pe care nu îi vedeți, dar care fac Vița de Vie să funcționeze, primii care ajung în locație si ultimii care pleacă din locație, primii care se trezesc dimineața și ultimii care se culcă, de cele mai multe ori, tot dimineața. Atât lor, cât si prietenilor de la Spunk, și, mai ales vouă, cei care ați venit să ne vedeți si alaturi de care am trait cele mai frumoase momente ale acestui turneu, MULȚUMIM!" - Vița de Vie.

De ce The Spunk Show?

„Citind mailurile și mesajele fanilor nostri din București, ne-am gândit că ar trebui să facem un concert și acasa. Oricum, prinși fiind cu lansarea albumului Acustic, nu am apucat să facem nicio petrecere de închidere a turneului, iar noi la asta ne pricepem cel mai bine, la petreceri! THE SPUNK SHOW va fi cel mai masiv concert din seria Spunk - acustic și electric - cu cea mai mare desfășurare de forțe, atât pe scenă, cât și în afara ei.
Așa că pregătiți-vă hainele de plastic; vă așteptăm pe 16 mai, în Silver Church, la The Spunk Show. Electric -- Acustic -- Electric. Hai!" - Adrian Despot, Vița de Vie.
Category
Latest music videos
Commenting disabled.